Naša današnja tema su svadbe kao što ste mogli da vidite po samom naslovu. To je segment o kojem se može konstantno pisati u svakom mogućem obliu, a do sada smo u jako puno navrata pisali o domaćim svadbama, koje se svakodnevno dešavaju na balkanskim područjima, a ima jako puno onih koji su završili na jako smešan način sa nekim jako duhovitim sadržajima. Ali, imamo i onih koje su jako nesretne, i gde je zbog uticaja alkohola i sama policija morala da reaguje.

Ali, mi se danas fokusiramo na jednu svadbu, koja se nije desila na ovim prostorima, a u nju je uključena i devojka koja se zove Britni. Naime, ona je još od malih nogu planirala kako će da izgleda njena svadba, ali na njenu veliku žalos takos e nešto ipak nije desilo. Naime, na kanalu TLC ima emisija koja se zove upravo “Moja romska svadba”, a ona je bila njen gost. Naime, tako se ona tu sa svojim budućim suprugom, koji se zove Pivi, a do toga trenutka se apsolutno nikada nisu sreli u žiovtu.

Oni su se sasvim slučajno upoznali preko društvene mreže Instagram, i jako dugo su se dopisivali, sve dok jednog dana nisu aplicirali za samu emisiju, a urednica iste ju je pozvala da dođe sa njim i da pred milionskim auditorijem budu njeni gosti. Međutim, u celu ovu priču se uključila njegova majka, koja je bila besna na nju, jer nije pitala da li može da se uda za njenog sina Pivija. Sami pogledajte u nastavku ovog video klipa kako je sve izgleda na ovoj svadbi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here