Aleksandar Vučić je definitivno jedan od najuticajnijih političara u čitavom regionu. Tokom svoja dva mandata učinio je mnogo za državu. Takođe, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, on ima novi bilten za sve građane Srbije, a oglasiće se u naredna 72 sata. Procenjuje se da će se to dogoditi kada se Ana Brnabić vrati iz Japana, gde je prisutan premijer Šinzo Abe.

Na njegovu nesreću, pogubljen je tek prije dva dana. Vučić se tek nedavno vratio sa velike konferencije Ujedinjenih nacija, na kojoj je i predsednik Srbije održao nešto duži govor. Vučić je dodao i da nova Vlada Srbije neće biti formirana krajem ovog meseca, već sredinom oktobra. Ipak, on je u poslednje vreme na sastancima, a dve stvari na njega pritiska Zapad, a to je Kosovo i Metohija.

 Ono na što on ne želi da pristane, kao i konstantni pritisci da mora nametnuti sankcije Rusiji, a evo već punih 6 meseci uspešno odoleva. On ima jako veliko poverenje i u svoju blisku saradnicu, premijerku Anu Brnabić, koja je nedavno sprisutvoala i sahrani Kraljice Elizabete II u Londonu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here