U Srbiji stopama svojih roditelja često idu i deca poznatih glumaca, od kojih je jedna ćerka Marka Nikolića, zapamćenog po ulozi Đige Moravca u jednom od naših najgledanijih serijskih regiona, boljem životu. Ipak, Minaj je završila dramsku školu, pojavila se u prvoj epizodi rijalitija Survivor, a od tada je imala samo nekoliko TV uloga, uključujući i ulogu u seriji Bolji život.

 

 

Minaj nije htela da zasniva svoju karijeru na očevom imenu i prezimenu, a bila je veoma oprezna u izboru hvalospeva. Od tada je imala samo nekoliko TV uloga, od kojih je jedna bila u epizodi Žigosani u reketu. Mina svoju karijeru nije željela zasnivati ​​na očevom imenu i prezimenu, a osim toga, s velikom pažnjom je birala svoje hvalospjeve.

 

Ona je tada rekla da i dalje radi u kafiću i čeka neku ulogu koja će joj odgovarati a oprobala bi se rado i u komediji iako je ot izvan njene komfort zone. Naime Mina smatra da je dobra u dramama i da ima mjeru ali da se teže opušta kada su u pitanju komedije. Mina je danas zaposlena u jednom malom lokalu u kojem ona pravi i prodaje slatkiše od pirinča a o ovom poslu je sac  ponosom govorila i u emisiji Najveći gubitnik gdje se pojavila kao podrška bratu svog  prijatelja iz Survajvera, Aleksandru Stevanoviću.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here