U nastavku današnjeg članka donosimo jednu priču koja je mnoge šokirala. U pitanju je Primrouz koja je rođena sa teškim slučajem kongenitalnog glaukoma zbog kojeg ima upečatljive sive oči. U prvih 23 meseci njenog života, glaukom koji nije lečen joj je uzrokovvao bol i patnju. Zbog njennog slepila i toga što čuje sa poteškoćama, ona je napuštena od strane biološke majke i bilo je teško da nađe novu porodicu, koja će je uzeti i dati joj svu potrebnu ljubav i negu.

Ali, kako je vreme prolazilo, Primrouz je sedela sama u sirotišu, jedva da je jmogla da digne glavu, nije znala ni da drži flašicu, i nije nikada osetila kako je to imati roditelja da je hrani i vodi računa o njoj. Dok na drugoj strani sveta u Braseltonu u Džordžiji, Kris i Erin Ostin su podigli dvoje dece Jednog dana, u januaru 2016 godine, Erin je pretraživala Fejsbuku kada je naletela na sliku zbog koje joj je jeza prostrujila kičmom. Zurila je u ekran na kome je bila mala Kineskinja sa prodornim sivim očima.

Erin je znala istog momenta da je ta devojčica njena, samo je trebalo da je vrati kući. “Kada sam videla fotografiju na Fejsbuku, ne umem da objasnim, ali kad pogledala te oči, videla sam sve što nas je i povezalo”, navela je Erin. Pre pet godina je Kris objasnio za Specijal books by special kids, da ne postoji ništa strano kod slepila, u smislu da kad neko krene da žali i konstatuje da je to loše, on pita zbog čega. I on je poput Erin osetio istu povezanost kada je ugledao malu Primrouz.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here