Danas ćemo malo da se bavimo sa počecima Pink televizije, koja je sa svojim radom počela polovinom 90-tih godina prošlog vijeka, i tada je postojao samo jedan kanal, ali Željko Mitrović danas je napravio veliku imperiju, i ima preko 200 TV kanala, dok je vrijednost iste procjenjena na nekoliko stotina miliona eura. Zato on danas važi za jednog od najmoćnijih ljudi u Srbiji.

Tako se i u proteklih 20 godina promijenilo mnogo TV voditelja, neki su i dalje tu, neki su svoje karijere nastavili na nekim drugim televizijama, dok ima i onih koji su se u potpunosti povukli sa javne scene i ovog posla. Naša današnja tema će da bude jedan od najgledanijih emisija, a radi se o muzičkom takmičenju Zvezde Granda koje su također imale mnogo voditelja, pa je na toj poziciji nekada davno bila Suzana Mančić, ali malo je onih koji znaju za tu informaciju. Ubrzo ju je zamijenio sa prelijepom Tamarom Raonić, ali se ni ona na toj poziciji nije zadržala dugo.

Zanimljivo je to da je ona prije nego je postala voditeljka, bila stjuardesa, a nakon što je radila na Pink televiziji ona je prešla da radi za RTS. Danas ona je udata žena koja ima sina i kćerku, a živi na relaciji Slovenija-Srbija, i zajedno sa svojim mužem ona je pokrenula unosan privatni biznis, a nedavno je ona dala intervju za domaće medije, a u istom ona je rekla da je prošlo više od deset godina kako je ona poslednji put davala intervju. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here