U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o najnovijim dešavanjima sa naše domaće javne scene , te ćemo danas da se dotaknemo porodice Rodić , a koja je svima nama postala poznata preko noći. Naimne , sve je počelo od trenutka kada je se Bogdana udala za Veljko , te je se tada počelo da piše o njima. Veljko i Bogdana su ubrzo dobili sina ,a nedavno su saopštili da će njihova mala porodica da psotane bogatija za još jednog člana. Naime , jasno je da je Bogdana krenula stopama njene sestre Bojane.

Dakle , Bojana je ušla u vezu sa Mirkom Šijanom , sinom poznate pevačice Goce Božinovske, te su također dobili sna ,a nedavno su se i venčali. Međutim , kada je reč o trećoj sestri Rodić ,ona neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako ućiva u luksuzu , a dobila je i jedan komentar koji je svima privukao pažnju. Ona trenutno boravi u Monte Karlu i oglasila se na svom Instagramu, a jedna korisnica joj je postavila pitanje o tome odakle njoj toliki novac, pa i za isto to putovanje u Monte Karlo, a njoj je Nataša odlučila da odgovori.

“Neki ljudi gaje piliće i stoku ceo život i uspeju da žive neki normalan život. Ali od pilića da stigne do Monte Karla i non stop u provode neke… ne bih rekla da je to od pilića”, glasio je komentar nepoznate djevojke, a njoj je Nataša odgovorila, pa je napisala: “Bacila sam te sad u ozbiljno razmišljanje”, napisala je Nataša uz emotikone smajlija. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here