Džejla Ramović je nova generacija pop zvijezde koja je popularnost stekla sudjelovanjem u najpopularnijem glazbenom natjecanju “Zvezdama Granda”. Mlada bosanskohercegovačka pjevačica plasirala se u finale i potom ostvarila uvjerljivu pobjedu, nakon čega je snimila nekoliko vrlo uspješnih pjesama.

 

Tijekom protekle godine njezin privatni život izazvao je zanimanje javnosti koja je željna saznati zanimljive detalje o njezinom ljubavnom životu. Mediji su je tada povezivali s Marijom Šerifović, njezinom mentoricom tijekom utrke, a na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj Marija izlazi iz auta i posvađa se s ljudima u autu nasred ulice.

 

Tada su mnogi vjerovali da to ima veze s mladom glazbenom zvijezdom Jaylom Ramović, no obje su demantirale takve navode, a Mariah se kasnije htjela ispričati za svoj postupak. Jiejia je prije nekoliko dana gostovala u Red Star Showu gdje je otkrila više detalja o svom ljubavnom životu, au nastavku emisije dobila je brojne pohvale za svoj rad i trud u proteklom periodu.

 

 

“Tako sam počašćena, ne mogu ovo ni komentirati. Možda to sada ne vidite, ali možda se malo crvenim. Čudan mi je osjećaj primati sve te lijepe komplimente, ali ja sam Jako oduševljena. Nisu to male riječi, pogotovo kada dolaze od Marije” – zahvaljuje Džejla na komplimentu za Mariju. Nakon toga Bosanac Dragan Stojković postavio je pitanje kada se namjerava oženiti, a njen odgovor mnoge je iznenadio:

 

“Treba drugačije i nije lako. Nemam problema s bilo kim tko mi priđe, samo imam stav da neke granice ne treba prelaziti jer nema potrebe. Ovdje sam da radim, a ne da se hvalim ‘” – odgovorila je Zera, nakon čega je uslijedio trenutak šutnje, a potom je njezin odgovor publika popratila gromoglasnim pljeskom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here