Sada je jedan muškarac koji nam dolazi iz Britanije je podelio nekonvencionalnu priču o tome kako je upoznao svoju ženu nakon što je ostavio cveće na grob stranca, za koga je kasnije otkrio da je ubica. On je 2019 godine objasnio šta mu se dogodilo a sve je delovalo toliko neverovatn kao iz filma.

Ne može se dešavati svaki dan da se ljudima dogodi nadasve neobičan susret kojim im kasnije obeleži život. Upravo to se dogodilo Matu, ali jedina razlika je u tom ešto je njegova priča puna preokreta i nateraće vas da bacite pogled na nadgorbne spomeniku strana i da se zapitate o njihovim životim pričama sledeći put kada budete na groblju.

Njegova priča počinje tako što je išao često da poseti grob svog oca i primetio da grob neposredno pored očevog nikada nije bio ukrašen cvećem, niti su ga posećivali posetioci. Tako je vremenom postojao sve više znatiželljan sve dok nije pogledao nadgorbni spomenik i shvatio da pripada 37 godišnjaku koji je umro na Božić. “Nikada nije imao cveće. Umro je na Božić u 37. godini i videvši tužan prizor, počeo sam da mu kupujem cveće. Da, počeo sam da kupujem cveće čoveku kojeg nikad nisam upoznao. Znam da zvuči čudno, ali počeo sam da razmišljam o njemu kao o prijatelju”, napisao je Mat.

Ali, nije očekivao da će otkriti da je taj čovek u stvari ubica. Nakon što je otkrio o kome je reč, nije iznenađujuće da se osećao krivim zbog žrtava ovog uice. Potražio je gde su sahranjeni i otišao je da se izvine. Dok se izvinjavao na grobu, iza njega se iznenada pojaila žena koja ga je upitala ko je on i zašto razgovara sa grobovima njene tetke i dede i bake..Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here