Poznata glumica Svetlana Bojković zadivila je domaću filmsku industriju svojim izvanrednim ulogama, odmereno, ali sa stavom, izgradila je karijeru na kojoj su joj pozavidele mnoge kolege. Uprkos slavi, i dalje živi skromnim životom. Takođe, kako je i sama jednom rekla, nikada nije patila od luksuza, jedino joj je bilo važno da živi u centru Beograda, jer je tamo odrasla.

” Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla – u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug”- otkriva glumica kojoj je stan od 60 kvadrada sasvim dovoljan i ispunjana sve njene uslove.

Dom Cece Bojković nalazi se upravo na toj lokaciji u centru prestonice. Nakon nekoliko godina provedenih u Finskoj, gde je njen suprug Slavnko Kruljević bio ambasador zemlje, glumica se vratila u Beograd, gde, kako kaže, provodi minimalno slobodnog vremena, a gde nalazi mir. stara autentična građevina.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here