Moramo da kažemo da kkada je u pitanju razlika u godinama u ljubavnim odnosima može da nosi sa sobom svakakve posledice. Veruje se da često devojke i žene traže starije muškarce jer u na istom nivou zrelosti kao i one, ali to nije zlatno pravilo i često zapravo može da rezulttira negativnim ishodima za obje strane.

Uvek je važno gledati da li se slažemo sa partnerom da li smo na istoj talasnoj dužini, da li postoje i ljubav i poštovanje ali i neke zajedničke strasti i interese. Mnogo je tu elemenata, pa stoga godine možda i ne predstavljaju značajan faktor za svaki par na kugli zemaljskog. Ovo razumeju glumci i kolege Momčilo Otašević i Jelena Perčin koji su u vezi već četiri godine i to unatoč razlici od devet godina gde je Jelena ta koja je starija od Momčila ovo dvoje su ljubav stvorili iz prijateljstva koje očito vodilo na nešto više i sada imaju i dvoje dece.

Oni se mnogo vole i dobro se razumeju a Momčilo je otkrio da su tu ljubav skrivali u početku od svih pa i od samih sebe, a sve je počelo na snimanju serije “Zora Dubrovačka” gdje su se preko prijateljstva lagano zaljubili i krenuli u to bez razmišljanja.

Nakon mesec ili dva su to otkrili i kolegama i svi su mnogo sretni za njih te su zvanično zajedno od 2018. godine. Momčilo je to ovekovečio fotografijom na Instagramu i u opis stavio da i on konačno ima sliku sa ženom, a to je pokazatelj da ne mare šta drugi misle o njima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here