Kada je u pitanju jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji jeste Svetlana Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije a njenoom uspehu je najviše pomogao i brak koji je sklopila u burnim 90 tim godinama sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je u to turbulentnom vreme bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi iako je bilo dobro poznato da se radi o teškom kriminalcu i traženom ratnom zločincu.

On je ubijen pre 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental i niko ne zna koliko je bogastvo ostalo iza njega obzirom da se bavio i nezakonitim poslovima a i sama Ceca je jak dobro zarađivala tako da ni ne čudi što ona ima jednu od najskupljih vila od svih pevača sa estrade.

Vrednost kuće koja se nalazi na Dedinju se procenjuje na 3,3 miliona evra a pošto i ona ali i njena deca Veljko i Anastasija aktivno objavljuju na Instagramu svoje slike od kojih su mnoge upravo nastale u njihovoj kući a može se videti kako zapravo izgleda unutrašnjost vile. Pevačica je pre nekoliko godina renovirala celu kuću i tada je dodatno proširila bazen koji je i pre toga ostavljao bez daha.

Taj celi prostor koji se nalazi u donjem delu kuće je sada obogaćen i spa centrom i fitnes prostorom kao i sobom za kozmetičko ulepšavanje. Može se videti da je stepenište u celoj njihovoj kući pa tako i ovo koje vodi na prvi sprat urađeno od najkvalitetnijeg i najskupljeg mermera a luster koji je izrađen od velikog broja kristala čini se da celi prostor doma još više luksuznijim.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here