Danas ova devojka ima 28 godina i koja se zove Milica Mršulja je preživela je ono što većina nas gleda samo u filmovima. Kako sama kaže rođena je u Gjnilanu na Kosovo a nejna majka je ostavila u kartonskoj kutiji pored kontejnera da umre.

Bilon je jako hladno ali na svu sreću naišao je jedan prolaznik koji je čuo njen plač i odmah je nazvao policiju. Ona je predata Centru za socijalni rad ali su je ubrzo usvojili roditelji koji su joj pružali ljubav i sigurnost i kako je rekla njeno detinsjtvo je bilo sretno sve do dana kada su joj deca sa kojom se igrala rekli da je usvojena i da nema ni oca ni majku i počeli su da je izazivaju i da joj se svi rugaju.

Ona, kada je odrasla u potragu za svojim bioločkim roditeljima i prvo se obratila opštini Gnjilane ali su joj rekli da su svi papiri nestali. Na internetu je našla grupu u kojoj su bili ljudi iz Gnjilana i pitalia ih je da li se sećaju slučaja ostavljene bebe i ubrzo je dobila više odgovora u kojima je saznala i ime svoje biološke majke. Tako je ona odlučila da je kontaktira ali je nakon što je i sama dobila dete shvatila da ne može s njom da bude u kontaktu jer je ona nju ostavila da umre.

Tako da ona danas zna ko je njena majka i kako izgleda ali i da ima novu porodicu i da se nimalo ne kaje zbog onoga što je uradila. Također, Milica kaže da bi joj mogla oprostiti da je dala na usvajanje ili ostavila u bolnici ali to što je ostavila da umre na hladnoći nikako ne može. Milica je pokušala da nađe i svog biološkog oca iako joj je njena majka rekla da je on preminuo a nije želela da joj otkrije njegovo ime. Možete ostatak da pročitate ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here