Kada neko posane slavna ličnost na estradi bilo domaćoj ili svetskoj nema mu više spasa kad je ugrožavanje privatnosti u pitanju. Onaj ko želi da bude slavan i obogati se na estradi mora da bude spreman da skoro u potpunost žrtvuje svoju privatnost jer novinari i fotografi žute štampe vrebaju na svom mogućem uglu.

Ako ne mogu da sastave neku priču o poznatoj oosbi koja ih interesuje, onda se krenu njihihovoj poroodici i gledaju kako nih da pretvore u skandal medijsku priču i zarade nešto novca na čitalaštvu i reklama. Tako su se nedavno odlučili okomiti na decu slavnih ličnosti preko društvenih mreža. Današnja deca poznatih izgledaju baš kao i bogatšai jer od malih nogu žive u raskoši i kreću sa plastičnim operacijama i korecijama. Jedna od najpopularnijih ćerki slavnih ličnosti je Đina Džinović, ćerka pevača narodjaka Harisa Džinovića i njegove atraktivne supruge Meline, a i njen brat Kan je isto jako popularan na internetu.

Oni su veliki obožavaoci medija i prate ih u stopu i gledaju kako se rasipaju oečim novcem kjeg imaju na pretek. Tako su nedavno objavili slike sa letovanja u Budvi gdje se vidi da su jako bliski kao brat i sestra, ali to je objavila Đina jer Kan ne voli toliko da objavljuje.

Oni su bili na koncertu Natašaa Bekvalca i to su dokementovali te podelili sa svkojim pratiocima na Instagramu. Dok se oni rasipaju u Budvi, njihova majka odmara s društvom u Grčkoj, a otac Haris vredno radi i nastupa da nastavi da pruža život kakav je i dosad svojoj porodici. Šta vi mislite o ovome?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here