Iako su danas u skladnom braku , koji traje godinama , ipak može se reći da Djani i njegova supruga Slađa iza sebe kriju tajnu o kojoj javnost jako malo zna. Naime , reč je o tome da Slađa ima vanbračnog sina Nikolu koji živi u Americi , a kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. Naime , ona je tada sa ocem svoga deteta živela u Prištini , a nakon što su se rastali on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom , a koji danas ima 28 godine.

– Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan… – ispričala je Slađa za “Pink” pre dve godine i otkrila da li su njena ostala deca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je poslednji put videla Nikolu.

– Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost – rekla je tada Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara: – Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac. Ostatak ovde. 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here