U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče životinja . Naime , one su ovek bila posena stvorenja , a za koja se može reći da mogu da predosete kada se ne osećate dobro , ada ste potišteni iliimate neki prolem , pa se vešto uviju ovo vas , pa vam na neki način prućaju podršku da se ne osetite sami . Dakle , kako ste i mogli d azaključite po naslovu , danas vam donosimo priču kja nam dolazi iz Engleske ,a gde je jedan Mačak Bil probudio svoju vlasnicu rano ujutru , a skočio joj je a grudi , te je ona tada bila šokirana ,a doživela je neobične simtome koji su ukazivali na srčani udar.

Dakle , ovaj mačak je hvaljen kao heroj koji je svojoj vlansici spasio život , a sve jer ju je šapama dodirivao po prsima kako bi je probudio nakon srčanog udara . Dakle , izvesna Sem je spavala kada ju je mačak probudio , te je shvatila d ane može da se pomeri , a da oseća i prodoran bol , kao i da ne može da se okrene na drugu stranu. Lekari su joj rekli da je imala srčani udar u snu i veruje da joj je Bili spasao život.

– Bio sam malo šokiran. Otišao sam u krevet i osećao se dobro. Bio sam ujednačen sa psima, nisam se osećao bolesno, niti sam imao bol. Odjednom sam se probudila u ranim jutarnjim satima oblivena znojem i nisam mogla da se pomerim – rekla je žena za Dejli mejl. Ostatak ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here