Kada je reč o Tijani Dapčević , ona je jedna od pevačica koja je jako popularna u celoj regiji , a njen muž i ona u aprilu mesecu su obeležili 21 godinu braka , a za sve to vreme Milan ipak nije želeo nešto mnogo da se ističe u javnosti . Naime , nekada je mogao biti višen uz Tijanu , međutim , poslednjih par godina to je sve ređi slučaj . Zato je retku šansu da saznamo kako muž Tijane Dapčević danas izgleda pružila sama pevačica na svom “Instagram” profilu gde je ranije ove godine podelila lep kolažni video snimak sa putovanja nje, supruga i njihovog sina Vuka.

Dakle , snimak pokazuje da je njen muž na neki način ostao isti kao i pre , ali da mu je samo sada brada znatno duža . Naime , ono što je važnije jeste da posle više od dve decenije ljubav između ovog para ne jenjava , opdnosno samo je veća. Njihov brak je imao kroz godine samo jednu krizu , i to onu kada je se pisalo da joj je bio neveran, a što je ona svakako odmah oštro demantovala.

– Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima – u svom maniru je istakla Tijana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here