Zbog sve dublje svjetske ekonomske krize sve se više ljudi okreće kupnji rabljenih stvari, bilo da je riječ o odjeći ili nekim električnim uređajima, a kada je odjeća u pitanju, mnogi su u “second hand” trgovinama ili na buvljacima . Opet, tamo se mogu naći jako kvalitetni predmeti, takva kupnja se može pretvoriti u potragu za blagom, a poneka vrijedna odjeća može se pronaći po smiješno niskim cijenama. Tako je ispovijest žene koja je kupovala u second hand dućanu, kupila kvalitetnu dizajnersku torbicu za 7 dolara, a kada ju je kod kuće pažljivo pregledala ostala šokirana onim što je pronašla…

 

 

Linor Silverman iz Philadelphije kupila je torbu “Coach” i na samom dnu dodatnog pretinca pronašla kovertu s pismom i oko tristotinjak dolara vrijednih novčanica: “Čekaj malo, rekla sam ti da sam u What was found” – ističe u videu, prije nego što pokaže unutrašnjost novčanika: “Pogledaj unutra, prljavo je i masno, ali mislim da ga mogu obrisati. Našao sam kuvertu s novcem u njoj, ’ nastavio je Lino. Ova njezina snimka pojavila se na Tik Toku i dobila je milijune pregleda. Uz novac je stajalo i pismo, a Lino je otkrio sadržaj pisma: “Imam troje djece, a oni će nakon moje smrti donirati moje stvari Goodwillu (dobrotvorna organizacija), tako da sada njihovo nasljedstvo stavljam na vrh . Omiljene stvari. Dobila sam ovu torbicu od djevojke mog muža prije mnogo godina.”

 

 

Na kraju je Linor pročitala posljednju uputu napisanu u pismu: “Nosim je svaki dan, poklonila sam je jer je moja djeca ne žele, pa idi kupi novu torbu. S ljubavlju, Mar Alta”. Lino shvati da je kupila još Martinih stvari i na svakom artiklu nalazi ista slova, pa odluči potražiti Martu, nadajući se da je živa i zdrava.

 

Video možete pogledati OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here