Devedesetih su španske sapunice bile veoma popularne na našim prostorima i od tada do danas brojna publika nastavlja da gleda serije sa velikim brojem nastavaka, ali su turske serije sada nadmašile španske serije. U to vrijeme najpoznatija serija bila je serija “Kasandra” koja je imala 150 epizoda i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledanija serija na španjolskom govornom području s prikazivanjem u čak 128 zemalja širom svijeta.

 

Serija govori o sudbini Kasandre, Rimljanke koja se zaljubljuje u mladog Luisa Davida koji, nakon što je proveo noć s njom, nestaje bez riječi. Danas je Koraima na pragu svoje šeste decenije i veoma je aktivna na Instagramu, gde često objavljuje njene fotografije i video zapise u teretani, očigledno da bi vodila računa o svom zdravlju i izgledu. Inače, Gauraima je od 1996. godine u braku sa kolegom Nikolasom Monterom iz Kolumbije i imaju sina Manua Nika.

Glumica je nedavno obajvila i fotku na kojoj se vidi da nema ni trunke šminke i komplimenti ispod njene objave su se samo nizali.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here