Ovaj peta jedna jako zanimljiva tema, koja nam dolazi iz sfere šou biznisa. Jako je punno pevačica koej su se pojavile sredinom 80 ih godina prošlog veka, a koje su iz ovih ili onih razloga jednostavno nestale sa muzičke scene Neke su jednostavno progutali najnoviji trendovi, a neki su batalili muziku te se posvetili nekoj totalno drugoj profesiji.

Ko što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o splitskoj pevačiic Alka Vuici, koja se pojavila u Hrvatskom jako popularnom talasu na početku 2000 godine, nizala je samo hit za hitom, a bila je poznata i po svome i više nego burnom ljubavnom životu. Naime, ona se švalerala sa popularnim hrvatskim fudbalerom Igor Štimcem, koji je zbog nje ostavio suprugu i dvoje dece.

Nikada je nije oženio, a ona je do današnjega dana ostala sasvim sama, nikada nije dobila dete, niti je ušla u bračnu zajednicu. Jednostavno je ona volela zabranjeno voće, a priča se da je čak jedno vreme bila i u tajnoj vezi sa bajagom, koji je tada bio oženjen, Urbana legenda glasi da joj je posvetio svoja dva velika hita Sa druge sttrane jastuka”, i fenomenalnu baladu “Zažmuri”. Adi Karaselimović, bubnjar grupe “Srebrena krila”, bila jje definitivno njena najveća ljubav sa početka karijere, a sa njime je ostala tek 4 godine.

Također, i sa Bregom imala duele, jer je došla da za jednu splitsku tv u Sarajevo odradi sa njime, na šta jj je on rekao da je zauzeto, oženjen i da ima decu, aludirajući na njene navike sa oženjnim muškarcima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here