U nastavku ovog današnjeg članka se malo bavimo sa jako zanimljivim pričama, koje su postale prava retkost u poslednje vreme. Jednostavno kada otvorimo veb portale, ne možemo da pronađemo ništa drugo osim rata u Ukrajini, virusa i pandemija, kao i crne hroie kooja je apsolutno na svakome ćošku.

Mnogo je zanimljivih priča koje nam stižu sa svih strana sveta, a nekada nismo niti svesni gde živimo dok sasvim slučajno ne shvatimo da imamo naftu ili zlato i dijamante ispod temelja svoje kuće. Danas bi svi sigurno da se obogate ali ni 1 posto ljudi ne uspe da u tom svom naumu se ostvari. Jednostavno ili trebate imati veliku i jaku ideju koju sprovedete u delo, ili da vas potrefi listić sportske prognoze, što je u današnje vreme više nego nemoguća misija. Danas mi tako pišemo o Ratku G, koji je iz okoline Loznice i koji je pokkušavao da iskopa buar jer ej daleko jako lep izvor pitke vode, i hteo je tu vodu da ima ispred, konkretno u dvorištu.

Ali, kada je on iskopao bunar kao što i možete da vidit na slikama, on je našao na dnu kamen za kojeg jiš ne zna koliko vredi, ali na prvi pogled izgleda kao neki jako skupi. Ratko ga je prvo hteo da sačuva kao ukras, ali kada ga je odneo na procenu seo je na dupe od šoka. Zaradio je jako lepu sumu novca na ovom i više nego retkom dragom kamenu. Pogledajte i vi i sami i procenite, znate li možda o čemu je ovde reč?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here