Definitivno su Petar Grašo i Hana Huljić bitna priča koja se desila na estradi u susednoj Hrvatskoj. Možda toliko ne bi bilo niti čudno što je Grašo od nje stariji 14 godina, koliko je zapravo čudno što se prevario Danijelu Martinvć sa kojom je bio u vezi 23 godne. Kako bi stvar bila gora, zadnjih godinu dana veze ju je varao sa Hanom, sa kojm su i on i Danijela bili kućnu prijatleji.

Da podsetimo, njen otac Tonči Huljić je za njih dvoje pisao peme celu karijeru, a mala Hana je sa samo 6 godina glumila u Danijielinom spotu neka mi ne svane, a na kraju joj je otela čoveka. Ubrzo nakon toga su se i venčali, a nije prošlo niti mesec dana objavili su vesti da je ostala u drugom stanju. Odmah su zanju da je devojčica i svu su sa nestrpljenjem očekivali njen dolazak.

Međutim, najgore od svega toga je to što su zajedno doneli odluku još pre nekoliko meseci kako će se devojčica zvati a Danijela je otkrila da je to ime bilo u opticaju pre jako puno godina dok je još uvek bio sa njom, i da je to ime zapravo njena ideja. Pre rođenja Hana je izjavila sledeće za medije: “Imala sam malu tremu, malo mi je i glas drugačije postavljen s obzirom na trudnoću, zato nisam učestvovala u celoj Misi, ali zadovoljna sam kako je sve prošlo. Kad sam išla na probe za Misu, i uoči samog nastupa ćerkica me udarala nožicama. Neću je više gnjaviti do porođaja”. Dda podsetimo, ime devojčice koja je trebala da bude rođena 23 jula je malo i poranila a zove se Alba.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here