Zoran Pejić Peja, bivši suprug poznate pevačice Zlate Petrović i ponosni otac njegovog sina Jovana, popularan je kao voditelj na raznim događajima širom Evrope. Međutim, njegovo zdravlje je na kraju podnijelo teret njegovog zahtjevnog rasporeda, a nedavno smo čuli vijesti da Zoran planira da se podvrgne operaciji srca, uključujući operaciju bajpasa.

Prema izvoru bliskom TV voditelju, Peja se borio sa srčanim problemima i nedavno je zatražio medicinsku pomoć nakon što je doživeo jake bolove u grudima koje više nije mogao da izdrži. Nakon detaljnog pregleda, doktor je utvrdio da su operacija i bajpas cev najbolja opcija. Dok je Peja mirno primio vest, njegova porodica je i dalje bila pomalo zabrinuta, jedva su čekali da završi operaciju i nastavi svakodnevni život.

 

 

Na Odjelu za transplantaciju srca zaprimljen je Zoran Pejić, a zatim je nakon uspješne operacije zadržan na hospitalizaciji pod nadzorom ljekara, barem na nekoliko dana. Ubrzo je otpušten na kućno liječenje, a Peja se želio obratiti javnosti, pa je tako ispričao nešto više detalja i u jednom trenutku postao je emotivan.

“Nisam osetio od bolova ništa. Obično se oseti zamaranje, bol u grudima, al’ kod mene ništa! Doktorka me je zamolila da odem na skener i tad sam saznao da imam krvne sudove čoveka od 80 godina. Operacija je bila 8. februara. Tamo sam u bolnici govorio svima da dođu kod mene u emisiju (smeh)” – izjavio je Peja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here