Aca Pejović jedan je od najpopularnijih zabavljača u Srbiji i cijeloj regiji, a do sada je nebrojeno puta nastupao u nekim od najvećih koncertnih dvorana, a na svakom njegovom koncertu prati ga brojna publika. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih pjevača, čest je gost zabavnih emisija, njegov privatni život pun je sočnih detalja koji uvijek zanimaju domaću javnost, a svojim pjesmama uvijek uspije razveseliti sve u studiju Publika i pozitivan stav.

 

 

U razgovoru s voditeljima i novinarima uvijek otkriva sitne detalje koji su dosad bili nepoznati javnosti, a nedavno je u emisiji “Sve u svemu” u šali dodao da se ne zove Aka, već Aleksandar, ali da ga nitko tako ne zove. Rekao je da ga je ponekad tako zvala samo njegova pokojna majka, i to samo kad je bila ljuta na njega, te mu je zbog toga bilo neobično kad bi ga netko nazvao punim imenom.

 

 

“Nitko me ne zove Aleksandra, samo me moja pokojna majka za života tako zvala. Recimo, moja sestra, moja najbolja prijateljica Vesna Milanović jutros me nazvala i rekla ‘Ti bi se mogao zvati Aleksandar?’ “Ona ne zna, mi smo prijatelji 20 godina”, smije se tijekom svog cameo nastupa. Ovaj konkretan podatak o njegovom pravom imenu nije bio poznat njegovoj brojnoj vjernoj publici, pa čak ni bliskim suradnicima, jer je sebe stalno nazivao Aco, za što nitko nije slutio da je samo skraćenica njegovog pravog imena Aleksandar.

 

U nastavku emisije izjavio je da je prije tri godine izgubio majku i najbolju prijateljicu te da mu je 2020. bila najteža godina do sada pa je potpuno izbrisao sjećanje na nju, podsjetivši ga na dvije godine uvijek tužan zbog gubitka vrlo važnih ljudi. “Ova godina mi je potpuno izbrisana iz sjećanja i pokušat ću je zauvijek zaboraviti. Svatko tko je izgubio voljenu osobu zna gubitak, poput mene, moje majke i jedne od mojih najboljih prijateljica, to su stvari koje nas čekaju Svačija stvar Nažalost, sve je to dio života,” nastavio je.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here