Karijera folk pjevača Miroslava Ilića duga je više od pola stoljeća, na uspjehu na kojem mu mnogi njegovi vršnjaci mogu samo pozavidjeti. No, posljednjih godina bio je u medijima barem zbog svoje karijere, ponajviše zbog sudskih postupaka za utvrđivanje očinstva koje je pokrenula Ilićeva bivša ljubavnica Miriana Antonovich, koja je htjela identificirati pjevača. Riječ je o Devinu, ocu njezina sina. koji ju je rodio nakon preljubničke veze s Ilićem, iako pjevač nije želio priznati da je on otac, iako su DNK testovi to potvrdili.

 

Unatoč godinama, Illich je i dalje vrlo aktivan na glazbenoj sceni, a sada se smije do suza kada počinje pokazivati ​​kako vježba i ostaje u formi u eteru. Naime, razgovor o zdravom životu s voditeljem Pinkovog “Premijera vikend specijala” Miroslav Ilić započeo je objašnjenjem da se njegov dan sastoji od vježbanja. Napominje i da vježbajte kad god imate priliku. Zatim, kada je voditelj pitao može li im pokazati neke svoje vježbe, Ilich nije ni pomišljao da ih izvede usred emisije, što je nasmijalo sve u studiju:

 

 

“Volim tjelovježbu. Radim to kad god mi se ukaže prilika. Gradi tijelo i karakter. Do danas svaki dan počinje gimnastikom. Trbušnjaci, trčanje, sklekovi. Čak i na cesti vježbam- – rekao je Miroslav Ilić: Iz vježbi koje je pokazao u emisiji nema sumnje da Miroslav Ilić izuzetno brine o svom zdravlju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here