Srpska voditeljka Ruška Jakić koja danas ima 84 godine još uvek privlači pažnju svojom pojavom gde god da se pojavi a o njenom burnom ljubavnom životu mediji su naširoko pisali. Ona se udavala tri puta, a iz braka sa Laletom Nadeždićem, Ruška ima ćerku Anu koja nije deo javnog života u Srbiji. U devetoj deceniji planira i četvrti put da stane na ludi kamen a ovoga puta na večnu ljubav će se zakleti misterioznom gospodinu Grofu, kako je otkrila medijima.

Ruška je rođena 1938 godine u Beogradu u porodici jugoslovenskog diplomate Sretena i beogradske lepotice Evgenije Jakić, devojačko Barveris. Kreatorka legendarne emisje “ljubav i moda” koju pamtimo i po kultnoj modnoj opaski “ne, nikako” sada je jednom slikom sa plaže bukvalno “zapalila” internet. “Kome je vruće, neka kupi suncobran kod Kineza za 650 dinara”, napisala je ona u opisu fotografije. Ruška se smestila u letnu stolicu ispod suncobrana i pokazala pratiocima kako uživa u čarima leta. Voditeljka je u potpuno rokerskom stilu, karirani šorts, majicu sa printom, žuti sako i plitke čizme nisu baš po svačijem ukusu kada je u pitanu stajing za plažu.

Međutim, Ruška Jakić se oduvek trudila da bude drugačija i to joj uvek polazilo za rukom. Među brojnim komentarima ispod slie najviše se ističe jedan: Ruška, ovaj svet bi bio jako dosadan bez vas”. Posle toga Ruška je podelila još jednu sliku sa plaže a opis je bio: “Bez stare koke nema dobre supe” postao je viralan. Pratioci su je obasuli komplimentima na račun izgleda i fenomenalne linije u 84. godini. Ostatak teksta pročitajte ovde. ž

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here