Arkan, poznat i kao Željko Ražnatović, i Natalija Martinović ranije su bili u braku, a iz njihove zajednice im je obradovalo četvoro dece. Arkan je dao javnu izjavu o svom razvodu od Natalije, što je označilo završetak njihovog dugotrajnog i dugotrajnog 13-godišnjeg romantičnog partnerstva. U vrijeme njegovog boravka u zatvoru u Hrvatskoj nastala je njegova kćerka Maša, što je predstavljalo značajan događaj u njihovim životima.

Od tog značajnog događaja, Arkan i njegova bivša supruga žive odvojeno tri godine. Uprkos činjenici da je bio u braku u tri odvojena navrata, Arkan je dosledno i nepokolebljivo tvrdio da nije sklon promiskuitetu i da se nikada nije upuštao u bilo kakve vanbračne veze. Tokom čitavog njihovog 13-godišnjeg braka, nije se desila nijedna pojava koja bi Nataliji dala valjane razloge da posumnja ili dovodi u pitanje Arkanovu vernost. Arkan je, sa druge strane, otvoreno priznao da su kako je vreme prolazilo, njegove emocije prema Ceci počele da bujaju i da se razvijaju u duboku i duboku ljubav.

Cecina nepokolebljiva posvećenost i konstantno iskazivanje naklonosti su ga na kraju naveli da uzvrati njena iskrena osećanja. Nakon njihovog razvoda, Natalija je donela odluku da se preseli iz Srbije, vodeći sa sobom svoju voljenu decu na ovo novo putovanje. Na osnovu svedočenja poverljive osobe upoznate sa Arkanom, otkriveno je da oni sada žive skladno u Sjedinjenim Državama.

Natalija, bivša supruga Željka Ražnatovića Arkane, zajedno sa četvoro dece, među kojima su blizanci Nikola i Vojin, kao i ćerke Maša i Milena, tokom ranih godina su se suočile sa brojnim nedaćama. Međutim, svojim marljivim trudom i opsežnim istraživanjem, porodica je postepeno uspela da uspostavi privid sigurnosti i stabilnosti. Natalija, ispunjena neizmjernim ponosom, svjedočila je izuzetnim uspjesima svoje djece.