U javnosti nije tajna da se sestra Duška Tošića našla u nezavidnom polažaju nakon saznanja da se nogometaš razvodi od Jelene Karleuše. Katarina Tošić obožava brata, a u potpunosti razume njegovu potrebu da nastavi solo, sa druge strane ona je vrlo blisa sa Jelenomta saoseća i sa njenim bolom. Katarina sestra Duška Tošiča najveća je podrška centraom beku tokom razvoda i svakako njegovo rame za plakanje i jedina osoba kjoj može da se proveri iskreno.

Iako njegova sestra ne živi u Beogradu u poslednje vreme sve je češći gosti Tošića a budući da je leto i nema školski obaveza njena mezimica Anja joj pravi društvo, koju Atina i Nika naprosto obožavaju. Duško Tošić voli kada mu sestra i sestrična dođu tada su stalno zajedno a njegove naslednice ne propuštaju momenat, da i one provedu dragocene trenutke sa tetkom. Koliko je zapravo Duško najbolji tata, pa čak i ujak na svetu svedoči slia koja je osvanua na društvenoj mreži Instagram profilu sportiste a u kadu su osim njega i njegove tri princeze Atina, Nika i Anja, za koje je sve u stanju da uradi. Fudbaler je devojčice poveo u druženje po gradu, a slika govori da su se ludo zabavili.

Da podsetimo, verovatno ste do sada već čuli vest o razvodu braka između poznate srpske pevačice Jelene Karleuše koja je do nedavno bila član žirija Zvezda Granda i nogometaša Srbije Duška Tošića, a Jelena je poznata po tome što nema dlake na jeziku te da uvek i oduvek privlači pažnu ili nekim skandaloznim izjavama ili svojim primamljivim oblačenjem.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here