Kada je reč o društvenim mrežama , mnogo je različitih i zanimljivih dešavanja koje imamo priliku da vidimo na našim društvenim mrežama , a u poslednje vreme smo imali priliku da vidimo mnogo toga na Instagramu i Tik Toku , a koji su danas jedne od najpopularnijih mreža . Dakle , kako je postalo popularno posećivanje raznih gradova , probanje hrane koju do sada niste imali priliku da probate , kao i to da saznate o novim kulturama a naravno da svima nama najviše prija kada neko pohvali hranu iz Bosne i Hercegovine, Srbije ili Hrvatske.

Iako je mnogo zanimljivih država , mi ćemo danas da govoriimo o Srbiji , odnosno Beogradu , a hgde je jedna korisnica druptvene mreže tik tok nosi naziv “crvi u gu*ici”.“Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno”. Ovo je nekada o Beogradu rekao upravo Duško Radović. Naime, ona je iz Hrvatske i njoj je velika želja bila da posjeti srpsku prestonicu, a ona je vezano za ovo rekla sljedeće:

”Hej ljudi, oduvek mi je bila želja da odem u Beograd i svi živi su bili osim mene i Jura je to znao. Znači 6. novembra nam je prva godišnjica braka i on je odlučio da dođemo u Beograd. Doslovno nisam znala do prvog skretanja gde je aerodrom. Ja vam kažem da su izlasci u Beogradu nešto posebno. Ja sam se naizlazila u životu, bila svugde i videla svašta, al jednostavno ova atmosfera i ovi ljudi, ova opuštenost i zezanje…”, rekla je ona.. Ono što ju je svakako iznenadilo jeste kvalitet same hrane:”Jeli smo u restoranima koji su na malo boljem glasu u Beogradu i definitivno tu morate probati hranu. Svakome preporučujem teletinu ispod sača, i ono zbog čega sam ja zaista došla su trileće kolač. “, rekla je ona. U video snimku detaljnije…

@crviuguzici

Vlog iz Beograda ❤️ #fyp #balkantok #crviuguzici

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here