Kao što ste i sami mogli da zaključite po naslovu, danas vam u nastavku donosimo jednu užasnu priču, a reč je o jednoj devojčici koja je na veliku žalost preminula, nakon što ju je ujela zmija dok se ona izgrala žmire. Inače, ove su priče o zmijama i njihovim ujedima i napadima na ljude u poslednje vreme jako česte, jer nam je došlo vreme takvo da su one počele da izlaze iz svojih skrovišta, a nekako su se u poslednjih godina toliko opustile da su počele da ulaze u domove.

Ova priča koju vam u nastavku donosimo se dogodila u Indiji, gde je petogodišnja devojčica kako smo već naveli preminua od ujeda zmije. Devojčica se igrala u kući njenog oca koja se nalazi u gradu Biharu i tu ju je napala otrovna zmija. Ona je odmah prevezena u bolnicu ali lekari ništa nisu mogli da uade i da je spasu pa je ona na veliku žalost preminula.

Posle je verovali vi ili ne čak 40 zmija pronađeno na ovom imanju a kako prenose tamošnji mediji one su sakupljenje u vreće i kontejnere da bi se uklonile dok je veliki broj meštana se okupio kako bi sve to posmatrali. Nakon toga, zmije su navodno puštene u obližnju šumu. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here