Užasna saobraćajna nesreća koja se dogodila davne 1997 godine je ostavila veliki trag na živote porodice Vajtli. Bila je nedelja ujutru i Džuli i Endi Vajtli su se sa svojim sinom koji ima osam godina, Lendonom vraćali iz crkve kada ih je na raskrsnici udarilo vozilo Hitne pomoći. Toliko je udarac bio jak da je vozačka strana bila potpino uništena, a Endi koji je vouio je prmeinuo na licu mesta.

Zatims u vatrogasci izvukli Džuli koja je bila na mestu suvozača i koja je zadobila manje povrede, a koliko je auto bio zgužvan ljudi nisu ni znali da je u vozilu i njihov osmogodišnji sin kada su primetili dečiju patiku, shvatili su da postoji i trćei putnik. Lendon je nekoliko sedmica bio u komi, a lekari su nesrećnoj Džuli rekli da su minimalne šanse da preživi, kao i da će ako se to dogodi dečak da bude nepokretan i sa nepovratnim oštećenjem mozga. Međutim, suprugom svimt im navodima i svim očekivanjama, Lendon se probudio iz kome i to bez znakova oštećenja mozga. Njegova jka je bila jako srećnaa onda je pokušala da pažljivo sinu saopšti da mu je otac umro u nesreći.

“Pitala sam ga: “Da li znaš gde je tvoj otac?”, a on me je šokirao odgovorom: “Da, znam, video sam ga na nebu””, ispričala je Džuli koja je potom pretrpela još veći šok od svega što se izdešavalo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here