Zoran Pešić, niški odvjetnik, suprug nedavno preminule odvjetnice Marije Takić-Pešić (33), čija je humanost dirnula Srbiju, na Twitteru je podijelio dirljivu objavu – sa suprugom i osmomjesečnim Obiteljskim portretom najstarije kćeri. Umjetničko djelo nastalo je ‘spajanjem’ dviju fotografija, jer Marijino naglo pogoršanje stanja nakon rođenja djeteta, uz niz tragičnih okolnosti, nije dopuštalo stvaranje ovakvog obiteljskog portreta.

 

Kako piše “Blic”, ova aristokratkinja iz Niša odlučila je da se ostvari kao majka, iako je znala da će joj trudnoća ozbiljno narušiti zdravlje. Nažalost, dogodilo se ovako: nedugo nakon rođenja djeteta, Maria je ležala u bolničkom krevetu, ne mogavši ​​se vratiti normalnom životu, a stanje joj se iz dana u dan pogoršavalo. Nakon višemjesečne borbe preminula je prošlog listopada, četiri mjeseca nakon što je rodila kćer…

 

 

– Sliku koju sam postavio na Twitter nacrtala je Jovana Beljić iz Stare Pazove po narudžbi Marijine dobre prijateljice, naše prijateljice Tamare Atanasković Aleksić. Riječ je o dvije fotografije – fotografiji Marije i mene od prije godinu dana te fotografiji bebe na kojoj nas je umjetnica nacrtala. Nažalost, Mariahino zdravlje počelo se pogoršavati odmah nakon poroda, a ovakvu fotografiju nismo ni imali priliku dobiti. Imali smo zajedničke slike, ali nijednu kao ovu – ispričao je za Blic Marijin suprug Zoran Pešić.

 

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here