Kako vreme odmiče, Zvezdan Slavnić sve više liči na ladyboy. Dovoljno je da njegova supruga Ana Ćurčić uđe u zadrugu, što ga iz dana u dan razotkriva. Ukratko, cimeri su bili u nevjerici kada su saznali da je jednog popodneva prokockao njen novac iz stana. Ni Ana, za njegovu čast, jer je rekao da ju je varala sa njegovim tadašnjim mužem punih godinu dana. Ako je to istina, a mi u to ne sumnjamo, niko od njih nije uzor.

 

Ali ako se odvaže njihovi postupci, loše stvari koje je Zvezdan uradio njoj i celoj porodici definitivno su bile na udaru. Sinoć su se Ana i Zvezdan ponovo posvađali, rasplakala se i naterala ga da prizna u lice da se druži sa njenom prvom bračnom ćerkom Ivom, koja je zapravo maloletna, a Zvezdan je o tome ostao bez reči:

 

”Zvezdan se Ani iza leđa nabacivao Ivi i svaku situaciju je koristio da flertuju. Sve je toliko perfidno radio da je Ana to tumačila samo kao ljubaznost da bi na kraju saznala da je pokušavao da je poljubi u više navrata.Ni on ni njena ćerka nisu nikad priznali koliko daleko su otišli, što je i normalno jer bi nastao karambol” – otkrio je izvor jako blizak porodici.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here