U sub otu uveče poznata starleta Soraja Vučelić imala je navodnoo tešku saobra ćajnu nesre ću , usled koje je zadobila teže povrede , te je zbog istoh prevezezna u bolnicu u Hrvatskoj , gde su lekari pokupavali da joj spase život . Barem ovo je pričala njena prijateljica koja je izveštavača javnoszt o njenom stanju , dok je ona ćutala . Naime , kkao je rekla Sorajina drugarica , pre nešto manje od 24 sata nju su operisali , te ima polomljeno rebro , kao i unutrašnja klrvarenja , te prema njenim rečima trebalo bi da se desi čudo da ona izađe iz svega bez psoledica. Takođe, za javnost se oglasila i Sorajina sestra koja je plakala i molila se da joj sestra preživi i da sve bude dobro.

Svakako priča je odjeknula u celoj regiji , te su ljudi iz svih mesta slalili pozitivnu energiju kako bi se starleta izvukla iz ove situacije . Međutim , sada se postavlja pitanje da li joj je sve to uopšte bilo potrebno . Zašto? Zato što starleta već danima leži navodno u hrvatskoj bolnici i zbog toliko lošeg zdravstvenog stanja naravno ne može da se obrati javnosti. Njeni najbliži znaju informacije koje rado plasiraju u medije.

Međutim , danas se desio preokret , a ispostavilo je se da se Soraja ne nalazti ni u jednoj od tri najveće bolnice u Hrvatskoj , dok u Albaniji za tešku saobraćajnu ensrću niko nije čuo.Također , hrvatska javnost je u ovo upućena samo preko medijia , pa niko tamo ne zna gde je smeštena. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here