U pratnji majke Anđelije, ćerke Saše Matića prisustvovale su koncertu koji je njihov otac održao u areni. Takođe su se prvi put fotografisali sa celom ekipom i odlučili da ove prelepe trenutke podele sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Tara i Alesandra Matić, koje do sada nisu bile viđene u javnosti, došle su na koncert svog oca da mu pruže dodatnu podršku i, naravno, odmah su dospele u fokus svih prisutnih lokalnih medija.

 

Jedan od najuspešnijih pevača naše popularne muzike uživo, održao je izvanredan koncert na rasprodanoj bini, tada su svi prisutni imali priliku da vide lepotu njegove ljubavnice, a on nije želeo da izostane aktivna supruga. Njihovo pojavljivanje na licu mesta izazvalo je popriličnu pometnju, a brojni mediji su odmah počeli da se slikaju, a vest o njihovom pojavljivanju na očevom koncertu divlje se proširila i na društvenim mrežama.

 

 

Kako smo imali prilike vidjeti po komentarima, obožavatelji Saše Matića ostali su oduševljeni izgledom njegovih kćeri, crnokose, vitke i visoke, odmah su zaokupirale svu pažnju, a njihove odjevne kombinacije bile su upotpunjene sa stajlingom njihove majke, pa su tako ostavili izuzetno dobar opći dojam među svima prisutnim.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here