U glumačkom svijetu, što se tiče naših prostora, jedan od najpoznatijih parova su Andrija Milošević i Sandra Tomić koji su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja. Njegova supruga u zadnje vrijeme privlači dosta pažnje, tačnije od kada je ostala u drugoms tanju, pa sve do danas. Najviše su se žene koje se isto bile trudne, interesovale oko toga kako je ona uvijek uspjevala da izgleda dobro dok je bila u drugom stanju.

Naime, radi se o tome da se nije previše ugojila, a za sve to je zaslužena ishrana na kojoj je bila jer je izbaila sve što je štetno. Sandra nije jela ni previše slatku ni slanu hranu dok je sokove skroz izbjegavala. Ono štp je interesantno je to da je ona i nakon rođenja sina nastavila sa tom ishranom i azila je na sve.

Tako ona nakon nekoliko mjeseci koliko je prošlo od kada se porodila, može da se pohvali odličnom figurom. Tako se ona slikala u helankama koje su istakle njenu figuru i jednostavno se vidi da se nema čega stiditi. Jednostavno, sve je a svom mjestu i ona sada izgleda sjajno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here