Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović iskreno je podijelila svoje emocije i prisjetila se Arkana, osobe bez koje je bila više od dvije decenije. Ceca je istakla da često spominje svog pokojnog supruga, iako je preminuo prije 24 godine.

  • Njegova prisutnost ostaje stalni dio njihovih svakodnevnih priča i rasprava, a to se čini posve organskim. Ceca sa Željkom ima dvoje prekrasne djece i sasvim je prirodno da odaju priznanje ocu i prisjećaju ga se. Bilo je brojnih prilika u kojima mi suze teku niz lice i borim se da progutam, zbog čega mi se šminka razmazuje i sve se raspliće. Čini se da ova nevolja više pogađa žene nego muškarce.

Maskara ima tendenciju razmazivanja, neočekivani dar u izobilju. Šalu na stranu, prepuštam se emocijama. Najzadovoljnije iskustvo je biti u mogućnosti otvoreno izraziti i podijeliti svoje osjećaje s drugima. U nedavnoj javnoj izjavi otkrila je svoje izbore za najtalentiranije pojedince u našoj glazbenoj industriji. Prema njezinoj procjeni, željena mjesta na ovoj cijenjenoj listi zauzimaju Vojaž, Nući, Saša Kovačević, Bojan Leksington i Željko Joksimović.

  • Dva su pojedinca, Vojaž i Nući, koji su zaista ugodni pojedinci. Nući je doživio transformaciju, skinuo je kilograme, stilizirao se i počeo redovito vježbati. Čini se besprijekoran. Osim njih, spomenula sam i Sašu Kovačevića i Bokija Lexingtona, obojica su izuzetno ljubazni pojedinci. Nikad nisam imala problema sa Sašom, on ima smisla da pohvali i moje kolegice i kolegice o njihovoj ljepoti.

Svetlana Ražnatović, nekadašnja Veličković, a poznatija kao Ceca, rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u vrijeme dok je Srbija još bila socijalistička republika. Odgojena u skromnom domaćinstvu roditelja Mire, učiteljice i Slobodana Veličkovića, bravara, odrastala je uz sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci. Na njezine rane godine uvelike su utjecali baka i djed, koji su odigrali značajnu ulogu u njezinom odgoju i razvoju.

  • Ceca, čije je pravo ime Svetlana Ražnatović, strast prema glazbi pokazivala je od malih nogu, pokazujući svoj prirodni talent. Taj ključni trenutak naveo ju je da nakon završene osnovne škole nastavi glazbenu karijeru. No, Ceca nije zanemarila svoje obrazovanje, jer je uspješno završila srednju veterinarsku školu s odličnim uspjehom, čime je pokazala da umije uskladiti svoje akademske i profesionalne aspiracije.

Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezin budući uspjeh u glazbenoj industriji. Često nazivana “srpskom majkom”, Ceca je poznata kao jedna od najistaknutijih turbo-folk pjevačica u Srbiji. Tijekom svoje karijere objavila je šesnaest studijskih albuma, prodanih u približno sedam milijuna primjeraka i učvrstila status jedne od najprodavanijih srpskih izvođačica svih vremena. Osim svojih glazbenih postignuća, Ceca se također okušala u glumi i poduzetništvu.

  • Njen utjecaj na srpsku glazbenu scenu i kulturu je nemjerljiv, a njeni albumi i pjesme postaju sastavni dio srpskog kulturnog tkiva. Ceca, pravog imena Svetlana Ražnatović, glazbenim je putem krenula još u djetinjstvu. S nepunih devet godina debitirala je na glazbenoj sceni. Kasnije, kada je imala trinaest godina i uživala u obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju, njezin izniman talent zaokupio je pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića. Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj pomoći u produkciji njezina debitantskog albuma.