U poslednjih nekoliko godinu dana su nas napustile mnoge slavne i poznate ličnsti sa naših prosotra a jedna od njih je i Marina Tucaković koja je sasvim sigurno bila najplodonosiji tekstopisac u regiji i iza koje je ostalon bezbroj hitova pop i folk muzike.

Tako zahvaljujući pesmama koje su izašle iz njenog pera mnogi pevači i pevačice s izgragili jako uspešne karijere a to se moglo da vidi i kada je stigla vest o njenoj smrti 19. oktobra kad aje cela estrada oplakivala. Marina je godinama vodila bitku sa opakom belsti koju je ona na kraju izgubila a pored toga ona je u životu doživela veliku tragediju od koje se nikada nije oporavila.

Naime, kako smo saznali njen stariji sin Miloš je preminuo u svojoj 24 oj godini žvitoa a to se desilo 2008 godine. Kako je Marina posle ispričala on je legao da spava 1 decemra i nije se više nikada probudio. Ona je ušla u njegovu sobu i zatekla ga mrtvog i niko ne može ni da zamisli kako se ona tada osećala. Marina je otrkila kako je celog života imala strah da će se Milošu nešto loše desiti i kao i svaka majka se plašila svakog njegovog odlaska od kuće.

Osim Miloša Marina ima još jednog sina Milana Radulovića koji se također bavi pisanjem pesama ali nije ni blozu tako uspešgn kao njegovva majka. On je poznat koa prilično čudan tip koji često ulazi u sukobe sa nekim ljudima sa estrade pa je tako zamolio pevačicu Cecu Ražnatović da ode sa sahrane njegove majke. Marina je dugi niz godina bila u braku sa ocem svoje dece Aleksandrom Radulovićem Futom

.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here