Jedna od poznatijih pevačica krajme 80 tih i početkom 90 tih godina je bila Anica Milenković, ona je važila za jendu od plaćenijih na našoj estradi. Mnogi je pamte po njenom hitu Na lančiću ime tvoje, koji ju je proslavio a iako je godinama nigde nema, javnost je nju usela i da zaboravi. 2007 godine je otišla na turneju u Ameriku i više se nije ni vratila nazad, tako da sada živi na Floridi gde sama podiže svog sina Filipa i ćerku Barbaru, a pored pevanje ona se bavi i mnogim drugim poslovima.

Pevačica je neko ko se bavi i održavanjem stanove i kuće, brine o starim ljudim, radila je i kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a ona je govorila o koemntarima na njene poslove. ” Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga ” priča pevačica i dodala je da se na život u Americi potpuno navikla: “Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim ” rekla je ona.

Ona pre korone imala jako puno posla i nije stajala, pa je usledio pravi haos i naravno da je bilo posla manje. Anica je ko ko nikada ne kuka nad svojom sudbinom, i nikada nimala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje, a onnda je došla korona i posla više nema, pričala je pevačica Anica. Ostatak teskta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here