U nastavku današnjeg članka se malo bavimo domaćom estradnom scenom, tačnije pišemo o bosansko hercegovačkoj pevačici Selmi Bajrami koja je važila za jednu od najvećih muzičkih zveza tokom prve decenije ovog veka. Pored toga , mnogi muškarci uzdisali su za njom zbog njenih vatrenih oblina i zavodljivih nastupa. Ona ima jako dobre hitove ““Kakvo telo Selma ima”, “Ostrvo tuge”, “Telo uz telo” pevaju se i dan danas, ali je njena popularnost izbledela.

Selmi su se u međuvremenu desili privatni problemi zbog kojih nije mogla da se posveti karijeri i zadrži se na tronu Naime, Selma se svojevremeno udala za Muju Musića sa kojim je dobila sina Darisa, a zbog problema u braku 2014 godine je rešila da se razvede. Tada je počeo njen pakao sa bivšim koji traje i danas a koji ju e kako i sama kaže psihički mučio. Prvo on se nije hteo od nje da se razvede, a borili su se i oko starateljstva nad detetom. Ipak, 2016 godine konačno su se razveli, a dogovor je da starateljstvo bude zajedničko. Međutim, problemi sa bivšim mužem su se nastavili.

““Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet pre neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dete, kako ga zapostavljam… Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim…”,  požalila se pevačica.  Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here