Danas pišemo o jednoj poznatoj holivudskoj glumici za koju možemo reći da je prelepa a to je Lesli man koja je pre nekoliko bila gost u jednoj emisji, ispričala je zanimljivu priču ot ome kako je upounala kolegu glumca Dejvida Duhovnog koji se proslavio sa uglogom u seriji Dosije X koja je postala kultna. Lesli je tek bila na početku svoje karijre i dboila je prvi angažman u seriji po imenu Birdland.

Onis u snimali u Vankuveru a u tom gradu je i Dejvid snimao Dosije X pa su se tako sreli na jednoj zabavi i ona je privukla njegovu pažnju. Dok su razgovorali pomislila je d amu se stvarno sviđa i da bi njih dvoje mogli biti par i oon je nju tada pozvao na set svoje serije a ona je nejga pozvala na jednu žurku koju je ona sama organizovala u svojoj hotelskoj sobi za Dan Veštica.

Kada je došao i zabava se završila njih dvoje i jedna njena prijateljica su odličili da odu u neki bar na piće. Potom su pozvali taksi i krneuli i tada se desila stvar koja je Lesli poptino šokirala. Dejvid je odjendom zaustavio taksi i istrčao iz auta bez ijedne reči i nakon toga se nisu videli ni čuli punih 27 goidna. Celo vreme je nju kopkalo šta se desilo i zašto je tako iznenada izašao i zašto je sve delovalo kao početak jedne veze a završilo je tako šokantno.

Ali, desilo se da su nakon toliko godina oboje učestovoali na istom projektu i ona je skupila hrabrost da ga pita zbog čega je onako izašao iz vozila. On je rekao da se toga seća kao kroz maglu li da ne zna koji je bio razlog njegovog odlaska a verovatno se radilo o marihuani koju je zaboravio u sobi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here