U medijima se stalno priča o poznatim ljudima i njihovim privatnim životima. Više puta se znamo iznenaditi s kime su neke zvezde odlučile da dele svoje živote, a najčešće su u pitanju druge estradne ličnosti jer samo one razumiju taj način života koji mnogo zahteva i mnogo daje.

Bane Mojićević je pobednik Zvezda Granda i on je poreklom iz Kraljeva, i jedan je od ljudi kojeg su mediji dugo proganjali oko ljubavnog života. Danas iako ima dvoje dece sa suppurgom Milicom i ne priča o svojoj ljubavnoj prošlosti, žuta štampa je iskopala zanimljivu informaciju o mladom pevaču i to se proširilo. Međutim, ako je verovati medijima, Mojićević je nakon pobede u toj slavnoj emisiji dugo vremena izbegavao dosadne obožavateljice koje su htele vezu s njim, ali nije mogao da odoli dvadeset godina starijoj ženi. Navodno je u pitanju jedna starija kolegica po imenu sonja Mitrović Hani, a svi znaju ko je njen bivši suprug.

Ona je bila u braku prethodno sa muzičarem Željkom Mitrovićem, kojeg svi znamo kao vlasnika Pinka i nekadašnjeg basistu kultne grupe Oktobar 1864 godine, a ovaj moćnik se često spominje u medijima, Da li je to sve istina i d ali je to Željko smetalo još uvek se ne zna. Bane i Hani nisu potvrdili ni demantovali ove navode, ali je mnogima privlačna ta ideja zato što se za HAni zna da je žena koja drži do sebe i bila bi dobra za nekoga kao što je to Bane, dok su drugi spekulisali, da je bio s njom u vezi jer ona poseduje vrhubnski muzički studio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here