Kada su u pitanju Zorica Brunclik i Kemiš oni su zasigurno jedan od bračnih parova iz Srbije, koji su najduže u braku i koji se i dan danas jako lepo slažu. Njihov brak traje već 34 godine i nikada u medijima niste mogli da pročitate da su njih dvoje u svađi, ili u nekoj aferi. Jednostavno poštovanje sa obje strane, a danas su čak i baka i deka te uživaju u ovim danima sa svojm unukom Ivanom.

U poslednjih 10 godina Zorica Brunclik skoro da više nikao i ne nastupa, bila je neko vreme i u Zvedama Granda a Kemiš sa druge strane u poslednje vreme vodio je jako veliku borbu sa visokim pritiskom, koji ga je jedno vreme mogao da košta i glave. Oni su nedavno bili gosti kod Ognjena Amidžića, gde su govorili o svom zajedničkom životu i kako lepe žive. Dok su bili mlađi, Zorica je definitivn sve mogla da uradi za Kemiša a interesntan je podatak da je u jednom treutku skor se bila ošišala.

“Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te moderne frizure I ja odem i ošišam se. Jao majko, kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže”, priznala je Zorica Brunclik Ognjenu, koji ju je zapanjeno gledao.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here