U nastavku pišemo o ženi iz Engleske koja se prestravila kada se ispostavilo da je njeno baštensko crevo u stvari bila zmija kojoj “igra” rep. Dajana Martin koja ima 69 godina i koja nam dolazi iz gradića Birkenhed je u suboru 2. jula lončarila je u sovjoj bašti kada joj je pažnju privukao odblesak crvene boje u blizini odvodne cevi.

Žene ja na prvi pogled pomislil da je to njeno crveno, ali kada je predmet počeo da se pomera zaledila se od straha. ” Ušla sam u svoju baštu i krajičkom oka sam zaista pomislila da mi je baštensko crevo pocrvenelo. Moja neposredna pretpostavka je bila da je crevo promenilo boju na suncu, ali, kada sam izbliza pogledala, to nije bio slučaj. Podigla je glavu, a ja sam pomislila “O moj Bože!”. Jedino što mi je stalno padalo na pamet je da je otrovna, pa sam se samo ukočila”, ovako je ispričala ona za tamošnje medije. Nakon što je pozvala i nije uspela da dobije služnu za spašavane životanj, Dajana je pozvala i policiju koja je organizovala intervenciju stručnjaka.

“Sve je bilo u rukama policije koja je poslala nekoga u roku od sat vremena, što verovatno nije iznenađujuće kada im neko telefonom kaže da ima veliku crvenu zmiju u svojoj bašti. Dok sam čekala da dođe čovek iz RSPCA, samo sam sedela i posmatrala zmiju, a ona je krenula da ide prema kanalizaciji. Mislila sam, da nećemo moći da je pronađemo” rekla je Dajana. Dajan i dalje priča da joj je palo na pamet da je zmija bila žedna, pa je odvrnula baštensku slavinu, posle čega se ona vratila i počela da pije vodu. Ostatak teksta čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here