Kada je u pitanju Danijela Dimitrovska ona je poznata srpska manekenka i top model koja je svoju karijeru počela danve 2004 godine učešćem na jednom od najpoznatijih modnih takmičenja Elite Model Look, nakon kojeg je započela svoju modnu karijeru, posle koje su usledile modne revije velikih svetskih brendova kao što je to Gucci, a posle koje odlazi na Svetsko takmičenje u Šangaj na kojem predstavlja Srbiju i Crnu Goru.

Također, ona je radila i revije i kampanje za neke od najprestežnih modnih brendova kao što su Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel i mnogi drugi. Sa crnogorskim modelom Marijom Vujović i modnom agentiknjom Mirjanom Udovičić je 2011 godine osnovala je agencij za modele koja nosi zaniv Models Inc. Elite Model Look, a od naredne 2012 godine Danijelina agencija je zadužena za organizaciju takmičenja Elite Model Look-a na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Danijela je 2008 godine otvorila kozmetički salon koji se nalazi u Beogradu, kao kutak gde će se žene osećati prijatno kao je rekla manekenka i preduzetnica. Udala se 2012 godine za voditelja i pevača ognjena AMidžića a vest o krahu njihove ljubavi objavili su ove godine u julu mesecu, a oni su bili u braku deset godina i imaju sina Matiju, koji ima devet godina.

Nakon što su se razveli, Danijela je otišla na odmor u Grčku kako bi promenila sredinu, a ovih dana uživa sa rođenom sestrom Ivanom koja je psihoterapeut sa kojom šeta planinskim pašnjacima i udiše svež vazduh. One uživaju na planini, šetajući i odmarajući se, i osvajajući vrhove i družeći se sa najmlađim članovima svoje porodice, kako bi napunile baterije za nove predstojeće poslovne obaveze.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here