Jedna od glavnih priča u domaćim medijima posljednjih je tjedana bila da je poznata hrvatska pjevačica Severina ponovno dio sudskog spora nakon žestokog fizičkog obračuna s vlastitom sestrom, pa su mnogi počeli dijeliti poznatu izjavu psihijatra na društvenim mrežama. Prema riječima autora Jovana Marića, neke će poznate osobe učiniti sve za veću vidljivost i pozornost. Marić je redovita TV emisija, a s obzirom na dramu koja traje u Severininu životu, brojni korisnici društvenih mreža počeli su dijeliti neke Marićeve izjave, a neki ističu kako je poznata stručnjakinja bila u pravu:

 

“Pjevači su egzibicionisti. Što je veća publika to su uspješniji. Svi glumci i pjevači ovise o publici. Znanstvenicima koji se pojavljuju u medijima na druge načine njihova zarada ne ovisi o publici. Bitna im je popularnost Dobro je znati da ih publika cijeni i poštuje.” – rekao je jednom prilikom Jovan. Poznato je da je Marić šokirao javnost svojim izjavama, od kojih je jedna zasigurno bila usmjerena prema ženama koje ulaze u šezdesete i nemaju više nikakvog značaja u društvu.

 

 

U nekim svojim izjavama napomenuo je kako vjeruje da su žene manipulativnije od muškaraca u svim vezama, iako su na društvenim mrežama htjeli pokazati suprotno: “Kad vidite lijepog muškarca i ružnu ženu, objašnjenje je – kako zna što je radila za njega u krevetu, kakva je briljantna majstorica. Mora platiti što je ružna, ali ove lijepe se ne trude, narcisoidne su i drugi ljudi moraju nešto znati. Za žene nakon 50. biološki sat otkucava, a onda si ništa” – rekao je svojedobno Marić prije nego što su se društvene mreže zahuktale bezbrojnim kritikama na njegove tvrdnje.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here