Kada je u pitanju život Kris Smit je teško započeo, tokom detinjstva išla je od jedne do druge starateljske porodice. Zlostavljana je i zanemarivana, tako da uošte nije čudno što je pobegla kada je imala samo 14 godina. Život nije nikakko jednostavan kada pobegnete, a od loših veza spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Metjua.

Pa tako nakon što je on rođen, uselila se kod jednog čoveka koji je imao problem sa alkoholom, a uprkosg stalnim njihovim sukobima, pokušala je održati svoju malu porodicu. Ona je zatim ponovno zatrudnela, ali njena ćerka umrla samo par dana nakon rođenja. Njena sahraa održana je na Metjuuov treći rođenan, ali za Kris je to bilo previše: “Morala sam slaviti dan rođenja jednog deteta i žaliti za životom drugog. To me je slomilo.” rekla je ona.

Međutim, njoj je ta tragedija nešto objasila nešto što joj je slomilo srce. Ona svom sinu nije mogla da omogući normalan život, zato ga daje na usvajanje. on je imao 3.5 godine a ona 21. smarala je da je to ispravna odluka. Zatim se ona u to vreme odvojila od svog partnera, pa je narednih sedam godina bila nespokojjna za nju: nije imala jasan cilj te nije mogla pronaći svoje mesto u svetu. Često nije imala krov nad glavom i bila je očajna. Zatim se jednog dana sve promenilo, ona je došla u restoran i skupila je hrabrosti da traži posao. Vlasnik je video nešto u Kris pa joj je odlučio pružiti šansu, a celi svoj život se preokrenuo a sada je radila i imala je krov nad glavom a polako je svoj život dovodila u red. Ostata pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here