Danas pišemo o pjevaču svih vremena, i jednom od najpoznatijeg u regiji i šire, Zdravku Čoliću. On je pjevač, koji je oduvijek i zauvijek bio popularan, i sa svojim novim pjesmama se trudi da uvijek ispuni očekivanja od svoje publike. Osim što je jako popularan kao pjevač, Čola je uvijek bio i poznat kao jako zgodan i lijep muškarac.

Čola je u muzičkoj industriji skoro pola vijeka, a iza svoje slavne karijere otpjevao je bezbroj hitova, a u svakom se očituju njegov moćan glas i talenat. Čola je od početka bio poznat kao veliki zavodnik i dobar dečko. Svaka majka je želela da joj bude zet, ali je on dugo odbijao da se skrasi i oženi u 50-im. On i supruga Aleksandra žive povučeno, srećni su u braku i imaju dve odrasle ćerke. Zbog svog oca, same Una i Lara su veoma popularne na društvenim mrežama sa velikim brojem pratilaca, Čoli ne voli mnogo fotografije koje objavljuju, ali zna da su Instagram i Tik Tok sastavni deo života današnjice ljudi.

On je u jednom intervjuu rekao da je veoma slab na ćerku i da ne može ništa da odbije, pa je Aleksandra morala da igra ulogu strogog oca. Inače, i pored sedamdesetih, Čola je i dalje prilično dobar za svoje godine, a sada se na društvenim mrežama pojavila njegova slika na plaži u mladosti, a vidi se da je i dalje bio u odličnoj formi, čak i ako odlazak u teretanu nije bio u trendu, niti je bio na meniju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here