Poznati fotograf Dušan Petrović je prije nekoliko dana saznao da je pozitivan na koron avirus, a danas je njegovu objavu iz bolnice podijelila i poznata pjevačica Severina, koja je s njim često sarađivala.

– Hvala svima na porukama podrške i izvinjavam se što nisam svima odgovorio. Večeras sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se stanje pogoršalo i temperatura mi ne pada. Tako da ću do daljnjeg biti tu. Čuvajte se i pazite se, jer ova korona je jedan veliki užas mada ćemo i to pobijediti – napisao je uz fotografiju iz bolnice koju je podijelila Severina te mu poslala podršku u obliku emotikona srca.

– U ponedjeljak sam došao u Kragujevac s namjerom da budem sa majstorima zbog toga što su nam radovi uveliko u toku. U ponedeljak je sve bilo u redu. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, ali sam to sve pripisivao tome što sam prošle sedmice, imao devet snimanja i noću sam uređivao i nisam skoro nikako spavao. Ponedeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, sa temperaturom 38,8 i sa groznicom. Bilo mi je jako loše, to je bio prvi simptom koji sam dobio. U utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv – ispričao je tako fotograf nedavno na Instagramu pa se potom javio ponovno i napisao da “ide na bolje”, ipak čini se da su se stvari tokom večeri ipak opet pogoršale.