Tanja Bošković je rođena 27. juna 1953 godine u Beogradu, a ona potiče iz jedne ugledne porodice, i majka Ivanka i otac Velizar su joj bili profesori knjiženosti, a ima sestru Slavenku koja je dve godine mlađa od nje. Kada je zakoračila na javnu scenu dobila titulu jedne od najfatalnijih glumica, Tanja tvrdi da nije imala sreće u ljubavi.

Javnost je najviše zainteresovala za njen ljubavni život za koji ona tvrdi da on uopšt nije bio naročito uspešan. “Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života”, rekla je ona jednom prilikom. Iskreno je ona priznala da samo za jednim patim, “Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela”, priznala je ona.

Tanja je jednom mnogo volela, ali je ta romansa završila krahom, a ona je više puta spominjala da je tarj raskid delimično slomio. Ona iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa, a ćerka je krenula njenim stopama i bavi se glumom, a sin je završio Fakultet političkih nauka i početkom 2014 godine se oženio i danas živi u Americi. Međutim, ova veza nije uspela da opstane, a čovek kojeg je volela mnogo, kako je ona kaže je ostavio sa rečima: “Ne vredi, ti si udata za pozorište”, rekla je Tanja svojevremeno u emisiji. Ostatak teskta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here