Slobodno možemo reći da se putevi do bračne sreće razlikuju, a Luana Ribeira i njen suprug aleks su potencijalne problem rešili tako što nijednom nisu spavali u istom krevetu, Oni su imali odvojene sobe i kažu da je to pravi blagoslov i preporučuju ovakav pristup svima. Luana priznaje da joj je laknulo kad je shvatila da njen partner nema ništa protiv da spavaju odvojeno.

“Moj zlatni sat kreativnosti često otkucava u 2 sata ujutro i tada dajem sve od sebe za svoj PR posao koji vodim. Zbog toga smo u ranoj fazi veze odlučili da spavamo u odvojenim sobama”, ispričala je Luana. U njenim prethodnim vezama, kada bi muškarcu rekla da bi volela da ima svoj prostor, to nije bilo dobro prihvaćeno, a aleks se nije uvredio kad mu je to rekla, čakl je rekao kako i on želi svoj prostor. Bila je to muzika za njegove uši, prisetila se ona.

oliko je Luana zadovoljna ovakvim aranžmanom i svim parovima preporučuje odvojene spavaće sobe. “Skoro uvek smo odmorni, a to često nije slučaj kada se spavaća soba deli, znam iz iskustva naših prijatelja. Umor dovodi do razdražljivosti i manjka strpljenja s partnerom”, tvrdi Ribeira.

Pored toga što dobro se naspava i ima priliku da neometano bude kreativna usred noći, Luana kaže da je svako jutro iznova uzbuđena što će videti Aleksa, a odvojeno spavanje išlo im je u prilog i kad su dobili dete, jer nisu oboje bili iscrpljeni kad je beba plakala noću. Ili ako jedno od njih zbog deteta ustane raniej drugo ima priliku da neometano nastavi da spava.

Oglasi - Advertisement